Odricanje od odgovornosti

Odricanje od odgovornosti

Program obuke za Rekonektivno iscjeljivanje, događaji i informacije o Rekonektivnom iscijeljivanju nisu i ne nude nikakve medicinske ili dijagnostičke savjete, liječenje ili lijek za medicinska stanja ili bolesti. Razumijem da nikada ne smijem izostaviti profesionalni medicinski savjet, pa čak ni odgađati medicinski savjet, slijedeći ono što sam saznao, vidio, čuo, pročitao ili utvrdio tijekom programa obuke ili u bilo koje vrijeme (prije, tijekom ili nakon bilo kojeg događaja Rekonekcije). Sve što znam ili eksperimentiram tijekom programa obuke Rekonektivnog iscijeljivanja, bilo kojeg događaja Rekonekcije ili bilo kakvih podataka o Rekonekciji, ne zamjenjuje usluge licenciranog medicinskog stručnjaka i ne može zamijeniti medicinski savjet. Institut preporučuje da se savjetujete s liječnikom za sve probleme vezane uz svoje zdravlje, posebno u vezi sa bilo kojim simptomima koji mogu zahtijevati dijagnozu ili medicinski savjet. Institut ne daje jamstva u vezi s informacijama ili uslugama koje su bile pružene u bilo kojoj komponenti programa Rekonektivnog iscijeljivanja, bilo kojem događaju Rekonekcije ili bilo kakvim informacijama o Rekonekciji.

UREDBA

1. Kotizacija uključuje samo sudjelovanje na tečaju s prijevodom (ako je potrebno).
(Ne uključuje naknadu za sesiju Rekonektivnog iscijeljivanja koja je preduvijet za sudjelovanje na programu obuke, niti ostale indirektne troškove vezane za sudjelovanje smještaj, hranu i ostalo).

2. Za sudjelovanje na programu obuke kandidat mora imati 18 godina, ako nije drukčije definirano.

3. Institut za rekonektivno iscijeljivanje zadržava pravo da, po vlastitom nahođenju, regulira pristup programu obuke i da će prihvatiti ili odbiti bilo kojeg kandidata.

4. Nisu moguće osobne audio i video snimke tijekom seminara.

5. Seminar bi se mogao snimiti i koristiti u dokumentarne, komercijalne i informativne svrhe.

6. Povrat uplaćene kontizacije za program obuke nije moguć. U slučaju da kandidat na vrijeme obavijesti Institut o nemogućnosti sudjelovanja na trening programu, kotizacija se može iskoristiti za upis na drugi program obuke koji organizira Institut u roku od 24 mjeseca od prvobitnog upisa.

7. Prihvaćam da je sudjelovanje na programu obuke dobrovoljno i ni na koji način ne zamjenjuje medicinsko liječenje. Uvijek slijedite medicinski savjet za svoje tijelo. Nikada ne smanjujte ili ne prekidajte terapije koje je preporučio vaš liječnik.