Seminar - ONE Izkušnja

O.N.E. Izkušnja

Seminar Ponovne povezave (Ravni I in II)

Skopje 27 - 28 travanj / april 2024
Zagreb 23 - 24 ožujak / mart 2024
Beograd 11 - 12 svibanj / maj 2024
Plovdiv 18 - 19 svibanj / maj 2024

OPAZUJ - ZAZNAJ - DOŽIVI

Seminar je sastavljen iz:

Zdravljenje s Ponovno povezavo (Reconnective Healing)

Zdravljenje s Ponovno povezavo je otipljiva energetska interakcija s frekvenco iz druge dimenzije. Predstavlja se kot frekvenca energije, svetlobe in informacije. Te frekvence so prvič postale znane in dostopne znanstveni skupnosti leta 1993 preko dr. Eric Pearl-a. Dr. Pearl je razvil proces, preko katerega lahko poučuje druge, kako priti v stik s to inteligenco. Znanost to istočasno vzporedno proučuje. Interakcija s frekvencami Ponovne povezave omogoča odpiranje portala, ki nas povezuje z vzporednim Univerzumom. V tem polju frekvenc Ponovne povezave pride do takojšnje globoke transformacije in evolucije. Ta energetska interakcija ustvarja nove in trdne temelje za zdravljenje človeštva in našega planeta.

Zdravljenje s ponovno povezavo se izvaja kot srečanje in ni niti terapija niti zdravljenje. Je SPREMEMBA, ki nas vrača v ravnovesje. Vračanje v ravnovesje vsakega posameznika bo edinstveno, saj ima vsak od nas svojo edinstveno popolnost. Po zaključku srečanja opazujte svoje življenje in spremembe v njem. Ostanite odprti, nenavezani na izid, prepustite se toku, ki vas bo vodil skozi te spremembe. Sprememba je lahko na fizičnem nivoju, lahko pa tudi na mentalnem ali čustvenem nivoju ali pa vseh treh. Mogoče je, da bo postal vaš odnos z drugo osebo lahkotnejši ali da bo poslovni izziv izginil ali pa boste v vaši vibracijski interakciji z drugimi postali katalist, izvor rešitve za problematične situacije drugih. Prejeli boste tisto, kar je najbolj primerno za VAS v vašem življenju in prav tako za tiste s katerimi ste v stiku. Zdravljenje s ponovno povezavo je izvor celovitosti. Je otipljivo. Dogaja se vibracijski skok na celičnem nivoju. Vaš DNK se menja. Začnete oddajati koherentnejši nivo svetlosti, vaše življenje se prične odvijati in vas popelje v življenjski napredek.

Portal (RAVNI I)

 Začnite svoje potovanje z Reconnective healing online osnovnim tečajem. To je intimna in dinamična izkušnja e-učenja z osnovalcem Ponovne povezave dr. Eric Pearlom in Jillian Fleer, voditeljico Uvida in razvoja. Da bi lahko pristopili k Online osnovnem tečaju potrebujete internetno povezavo. Ob prijavi dobite osebni račun preko katerega dostopate do online programa, ki ostane doživljenjsko v vaši lasti.

Potopili se boste v osnove razumevanja principa Reconnective healing-a in moč teh frekvenc, ki se bodo z vedno večjo lahkoto pojavljale v vašem vsakdanjem življenju. Naučili se boste novega pristopa kako čutiti, slediti in komunicirati ter povezati se z vsem in vsakim okrog vas.

Ta izjemna izkušnja e-učenja je mesto, kjer se boste vi in frekvence Reconnective healing – a, združili v eno, da bi razširili vašo osebno zavest, pozdravili svoj pravi jaz in pričeli vznemirljivo energijsko interakcijo, ki pa je šele začetek vaše nove vibracijske resničnosti! To je intimno in nepozabno brezčasno 8 urno potovanje z dr. Eric Pearlom in Jillian Fleer.

Kaj je vključeno:

 • 8 skrbno oblikovanih ur predavanj, razdeljenih v kratke segmente, ki jim je lahko slediti in jih predstavljata dr. Eric Pearl in podinštruktorica Jillian Fleer.
 • enostavne vaje, ki vam bodo pomagale najti lasten nivo neposredne interakcije z inteligenco, ki komunicira z nami preko frekvenc Reconnective healing (Ponovne povezave)
 • naučili se boste kako opazovati in preoblikovati notranje težave, ki ovirajo vaš življenjski napredek. Izkusili boste trenutne koristi, ki ta interakcija prinaša za naš DNK, naše zdravje in našo dobrobit, našo zavest in našo okolico
 • Odkrili boste tok, ki povezuje vsakega od nas in vse v Polju z našim temeljnim izvorom obstoja.
 • Izvedeli boste kako so osnovni principi Reconnective healing-a povezani z znanostjo in dojeli povezanost kvantne mehanike, energije in zdravja.
 • Tečaj vam je dostopen 24 ur na dan na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku, vse dokler imate na voljo internetno povezavo. Ogledate si ga lahko vsega v enem dnevu ali po delih, medtem ko se vozite na delo, pospravljate po stanovanju ali kako drugače preživljate svoj dan.

KATALIST (Ravni II)

Ko zaključite Online osnovni tečaj Reconnective healing-a, sledi Nivo II seminar Reconnective healing v živo.

Vikend v živo, potapljanje v Reconnective healing frekvence, je mesto, kjer boste izkusili pospešeno prisotnost sprememb na vseh področjih vašega življenja.

Pod vodstvom izkušenih inštruktorjev Reconnective healing Guglielmo Polia in Svemira Kovača boste prepoznali in osvojili vaše osebno mojstrstvo in odnos z inteligenco Reconnective healing-a. Ta nepozabna vikend izkušnja vam ponuja izkušnjo vašega popolnega razumevanja tega dela, uključuje obsežen praktični progrogram dela na mizah za masažo, kjer boste izkusili intenzivo transformacijo skupaj z ostalimi tečajniki. Naučili se boste zdravljenja na daljavo in holografsko zdravljenje, sodelovali boste v umetnosti prejemanja in dajanja Reconnective healing frekvenc (Ponovne povezave). Naučili se boste kako se dela samozdravljenje. Ne glede na to ali je vaš cilj samo spoznati se s frekvencami Reconective healing-a ali želite iti dalje in postati Temelnji praktik vam bo ta spektakularen dogodek spremenil življenje!

Pogoji za udeležbo na seminarju Ravni II – Potapljanje v Reconnective healing frekvence v živo:

 • uspešno zaključen Online osnovni tečaj Reconnective healing (Nivo I) – vsak tečajnik mora imeti osebni račun za gledanje Online osnovnega tečaja, ki je kupljen osebno ali od nekoga drugega za tečajnika. To je način, kako se sledi ali je tečaj uspešno zaključen. Skupinsko gledanje ali gledanje v krogu družine je dobrodošlo, vendar samo oseba na katero ime se glasi račun izpolnjuje pogoj, da se udeleži Vikend v živo potapljanje v Reconnective healing frekvence (Ravni II).
 • da ste bili na vsaj enem srečanju s frekvencami Reconnective healing pri uradnem Temeljnem praktiku *

  *Srečanja Reconnective healing v živo bodo mogoča na seminarju, vendar vam mi svetujemo, da opravite srečanje vnaprej, če je to mogoče. Srečanje lahko opravite tudi na daljavo.

Kako postati Temeljni praktik Reconnective healing-a :

 • po uspešno zaključenem Online osnovnem tečaju Reconnective healing (Nivo I) in celotnega Vikenda v živo Poapljanje v Reconnective healing frekvence (Nivo II) vam bo ponujena prilika, da sprejmete naše "Standrade prakse".
 • Ko sprejmete " Standarde prakse" boste prejeli Potrdilo o zaključku seminarja in dobili naziv Temeljni praktik Reconnective healing-a.
 • Kot temeljni praktik Reconnective healing boste pooblaščeni s strani The Reconnection LLC da nudite in opravljate srečanja z Reconnective healing frekvencami profesionalno in se boste lahko vključili v naš Globalni direktorij praktikov Instituta za Rekonektivno iscjeljivanje (izri.eu)
 • Kot Temeljni praktik Reconnective healing-a imate možnost nadaljevati vaše učenje in se v prihodnosti udeležiti seminarja Program za pooblaščene praktike Osebne ponovne povezave (Nivo III), kjer se boste naučili izvajati "Osebno ponovno povezavo" (Personal Reconnection)

EVOLUCIJO (RAVNI III)

  Osebna Ponovna povezava uporablja frekvence Ponovne povezave, vendar je zelo natančna (precizna) in se razlikuje v načinu sprejemanja. To je fokusirana informacija, s katero se poveže energetska mreža vašega telesa z lej linijami planeta in z mrežo Univerzuma v vseh dimenzijah časa in prostora. S procesom Osebne ponovne povezave se ponovno povezujete z brezčasnim sistemom inteligence, vašo mojstrsko vibracijo in vašo evolucijo. Vi sami aktivno odločite, kako pristopite k vsemu, kar ste se naučili skozi vaša življenja v tej dimenziji in drugih. To je proces, ki se bo odvijal in razvijal, ko boste začeli sprejemati nove odločitve na vaši življenjski poti in vas potisnil proti življenjskem napredku. Veliko oseb, ki je prejelo Osebno Ponovno povezavo pove enostavno: „Življenje je.... svoboda.“

  Osebna Ponovna Povezava se izvede v dveh srečanjih v dveh ločenih dnevih. Vaše drugo srečanje mora biti zaključeno v roku 3 dni po prvem srečanju. Prejem Osebne Ponovne Povezave je izbira. Ne odloči se vsak, da bo pospešil svoj življenjski razvoj. Osebna Ponovna povezava se naredi samo enkrat v življenju. 

  Pogoji za udeležbo za seminarju Ravni III - Evolucijo

  - uspešno zaključen tečaj Katalis (Ravi II)

  - da ste bili na sesijo Osobne Ponovne povezave pri čertifičiranom praktiku (sesijo Osobne Ponovne povezave bodo moguće narediti na seminarju, vendar vam mi savetujemo, da nadedite sesijo Osobne Ponovne povezave naprej, če je to moguče).

CenaBEOGRAD

Rane prijave do 28 veljače / februara EUR 850
Prijave nakon 28. veljače /februara EUR 950

ZAGREB

Rane prijave do 1 travnja / aprila EUR 850
Prijave nakon 1 travnja /aprila EUR 950

Za vse inforamcije in prijave na seminar kontaktirajte:

Anitu Kejžar Škulj, infoanita@notarnjamoc.com, +0038651307668
ili
Svemira Kovača, svemir.kovac@gmail.com, +385955884545

Plačilo seminarja je možno na obroke. Če želite seminar plačati na obroke, se obrnite na Anito ali Svemiro.

00385 (0) 955884585