Evolucija - Seminar Osobne / Lične Rekonekcije

Evolucija

Seminar Osobne rekonekcije (Nivo III)

Zagreb 11-12 studeni/novembar 2024
Beograd - kad se skupi grupa, predbilježite se porukom na WhatsUp/VIber +385955884585
Ljubljana - kad se skupi grupa, predbilježite se porukom na WhatsUp/VIber +385955884585
Skopje - kad se skupi grupa, predbilježite se porukom na WhatsUp/VIber +385955884585

Naučite kako se izvodi Osobna Rekonekcija, proširena razmjena energije, svjetlosti i informacije. Ovaj sveobuhvatni program dodatno proširuje vaše sposobnosti kao praktičara Rekonektivnog iscijeljivanja i omogućuje vam da ponudite svojim klijentima i sesije Osobne rekonekcije. Otkrit ćete nove razine ovog rada koje još niste iskusili. Ovaj program također detaljno pregledava i istražuje umjetnost, znanost i filozofiju koja su vam bila predstavljeni na seminaru Rekonektivnog iscijeljivanja (Nivo I i II).

Što je Osobna Rekonekcija?

Izvorno su meridijanske linije (koje se ponekad nazivaju i akupunkturnim linijama) na našim tijelima bile povezane sa mrežnim linijama koje okružuju planet i križaju se na priznatim mjestima moći poput Machu Picchu, piramite u Gizi, Sedone i mnogih drugih. Te su rešetke dizajnirane da nastave i povezuju nas s znatno većom mrežom, povezujući nas sa cjelokupnim svemirom.

Svako naše tijelo sadrži svoj vlastiti skup energetskih linija i točaka i, premda samo ostaci onoga što su nekad bili, ove linije i točke i dalje služe kao naše sučelje sa svemirom. Ovo sučelje je kanal koji olakšava našu komunikaciju energije, svjetlosti i informacija između velikog i malog, makrokozmosa i mikrokozmosa, svemira i čovječanstva. U jednom trenutku ljudske povijesti mi smo se odvojili od tih linija i izgubili pristup punini naše inherentne povezanosti sa svemirom, distancirajući nas od svoje ranije brze i ekspanzivne evolucije. Osobna Rekonekcija donosi "nove" aksijatonalne linije koje nas spajaju na snažnijoj i evoluiranoj razini nego ikad prije. Ove su linije dio bezvremene inteligencije, paralelno-dimenzionalnog sustava koji crpi osnovnu energiju za obnavljanje funkcija ljudskog tijela.

Nakon uspješnog završetka ovog dvodnevnog osobnog RCPP programa (Razina III) i ispunjavanja zahtjeva za postom, imat ćete mogućnost dobiti svoj certifikat kao praktičar Osobne Rekonekcije (RCP)

Preduvjeti za sudjelovanje na seminaru:

  • Uspješno završen seminar Rekonektivnog iscjeljivanja (Nivo I i II)
  • Da ste stekli status temeljnog praktičara Rekonektivnog iscijeljivanja
  • Da ste primili svoju Osobnu rekonekciju od strane ovlaštenog praktičara

Certifikacija

Da bi ste dobili certifikat ovlaštenog praktičara Osobne rekonekcije potrebno je da zakažete sat mentorske provjere koji možete zakazati nakon što prođe 7 dana od seminara na kojemu treba da pokažete cjelokupni proces Osobne rekonekcije bez uputa. Certifikat za praktičara Osobne rekonekcije vrijedi 2 godine i nakon toga se mora obnoviti tako da se ponovno pristupi provjeri kod mentora.

Cijena

Cijena seminara Osobne Rekonekcije (Nivo 3) iznosi EUR 900.

00385 (0) 955884585