Osobna rekonekcija

Osobna rekonekcija

Meridijanske linije ljudskog tijela u svom izvornom obliku povezane su s mrežom linija koje okružuju našu planetu i svemir.

Meridijanske linije ljudskog tijela (ponekad ih nazivamo i akupunkturne linije) bile su u svom izvornom obliku cjelovite i povezane sa mrežom linija koje okružuju našu planetu. Te linije su nas isto tako povezivale i sa puno većom mrežom koja obuhvaća cjelokupni svemir.

U određenom vremenskom momentu došlo je do kidanja izvorne strukture meridijanskih linija u ljudskom tijelu i mi smo se od njih diskonektirali te ostali na neki način odsječeni od naše prirodne veze sa svemirom i tako smo se kao vrsta udaljili od našeg dotadašnjeg brzog i ekspanzivnog stupnja evolucije.

Svako ljudsko tijelo još uvijek ima svoj skup energetskih linija i točki i premda su one samo blijedi ostaci nekadašnjeg izvornog stanja i dalje nas povezuju sa zemljom i svemirom.

Osobnom rekonekcijom se uspostavljaju ‘nove’ aksijatonalne/meridijanske linije koje nas ponovno konektiraju ali na puno snažnijem i naprednijem nivou nego ikada do sada. Te novouspostavljene linije dio su bezvremenske mreže inteligencije iz koje se crpi bazna energija za obnavljanje funkcija ljudskog organizma. Uspostavljanje i aktivacija tih novih linija omogućuje nam primanje energije, svjetlosti i informacija, a isto tako i rekonekciju DNK struktura te povratak u stanje cjelovitosti i jedinstva sa svime.

Rekonekcija se radi jednom u životu, a obavlja se u dvije odvojene sesije tijekom dva uzastopna dana. Trajanje pojedine sesije je oko 30 - 45 minuta.

Cijena Osobne Rekonekcije je protuvrijednost 333 EUR.

00385 (0) 955884585