Rekonektivno iscjeljivanje

Rekonektivno iscjeljivanje

Suvremeni fenomen u području iscjeljivanja koji nas povezuje sa sveukupnošću svemira i sveukupnošću našeg bića.

Rekonektivno iscjeljivanje suvremeni je fenomen u području iscjeljivanja. Ono nas povezuje sa sveukupnošću svemira, kao što nas povezuje i sa sveukupnošću našega bića, s onim što doista jesmo. Višestruka znanstvena istraživanja potvrđuju djelotvornost i nevjerovatne rezultate Rekonektivnog iscjeljivanja. Znanstvenici uključeni u ta istraživanja su neki od vodećih u svijetu: Dr. Lynne McTaggart (napisala ‘The Field’ i The Intention Experiment’), Dr. William Tiller (zvijezda filma ‘What the bleep do we know’), Dr. Gary Schwartz, Dr. Konstantin Kortokov i drugi.

Rekonektivno iscjeljivanje je holistički, neinvazivni pristup zdravlju koje nudi blagodati bez rizika. Učinkovito je kod ponovnog uspostavljanja blagostanja na svim nivoima kao i kod prevencije bolesti. Fokusirano je na uzroke, umjesto na simptome te bazično radi na povratku u stanje ravnoteže i cjelovitosti i na taj način poništava temelje bolesti. Rekonektivno iscjeljivanje pomaže tijelu da se vrati u izvorno, zdravo stanje na staničnom nivou, a da pritom ništa ne dodaje niti oduzima.

Frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja donose iscjeljenje u širem spektru energije, svjetlosti i informacija, a izvan onoga što je bilo klasično poznato kao energetsko iscjeljivanje. Rekonektivno iscjeljivanje ne ‘tretira’ nešto određeno i stoga nećete biti pitani o konkretnim razlozima dolaska na seansu. Ako za vrijeme iscjeljivanja dozvolite sebi da se ponovno vratite u ravnotežu, kao što je to slučaj s mnogima, onda se to i dogodi. Iscjeljenje se ovdje ne sastoji u uklanjanju simptoma, nestanku bolesti, bola, slabosti i drugih smetnji normalnom funkcioniranju, nego upravo u dovođenju osobe u ravnotežu i stanje cjelovitosti na svim razinama.

Doživljaj Rekonektivnog iscjeljivanja jedinstven je i specifičan za svaku osobu. Najbolji način da dopustite iscjeljenje je da budete u stanju iščekivanja, bez očekivanja i s nevezanošću na rezultat.

Za vrijeme seanse koja traje 30 minuta praktičar rekonektivnog iscjeljivanja povezuje se sa inteligencijom frekvencija Rekonektivog iscjeljivanja i djeluje kao katalist da se iscjeljujuće frekvencije povežu direktno sa osobom koja prima iscjeljenje.

Preporuča se napraviti 3 sesije Rekonektivnog iscjeljivanja. Kad ste jednom završili sa svojim sesijama, opustite se i promatrajte promjene. Neka iscjeljenja se pokažu odmah u cjelosti, a neka se razvijaju tijekom vremena. Gotovo uvijek iscjeljenje koje dobijete je vaše i ostaje s vama zauvijek.

Sesija Rekonektivnog iscjeljivanja moguće je raditi na daljinu.

Cijena jedne sesije Rekonektivnog iscjeljivanja je 70 EUR.

00385 (0) 955884585