Video

Rekonektirani život

VLOG

Sinhronicitet, Osobna rekonekcija i Transformacija

17. svibnja 2021. - Svemir Kovač
Ideja za ovaj video nastala je kroz razgovor sa mojim klijentom koji je prije nekoliko dana došao na Osobnu rekonekciju. Susreli smo se prvi put prije nekih 5-6 godina kada je on imao dosta izazova u svom životu i kada smo radili seriju sesija Rekonektivnog iscjeljivanja.

Pročitaj više...

Osobna rekonekcija-potencijal objašnjenja kroz citate iz knjige The Book Of Knowledge: The Keys of Enoch

19. travnja 2021. - Svemir Kovač
Osobna Rekonekcija je precizni postupak u kojemu koristeći frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja rekonektiramo energetske gridove našeg tijela sa lej linijama Majke Zemlje, te sa svemirskim gridovima u svim dimenzijama vremena i prostora.

Pročitaj više...

Rekonektivno iscjeljivanje - 1. dio Iskorak izvan 4D realnosti

31. ožujka 2021. - Svemir Kovač
Kako dolazi do iscjeljivanja kod Rekonektivnog iscjeljivanja? Mi jesmo multidimenzionalna bića i kao takvi postojimo izvan prostora i vremena isto kao što postojimo unutra prostora i vremena istovremeno. Izvan prostora i vremena mi smo cjeloviti i iscjeljeni, a istovremeno unutar prostora i vremena imamo vrlo opipljivo...

Pročitaj više...

Rekonektivno iscjeljivanje - 2. dio percepcije multidimenzonalnog bivanja tijekom sesije

31. ožujka 2021. - Svemir Kovač
U ovom video govorimo o primjerima senzacija i percepcija multidimenzioinalnog bivanja tijekom sesije Rekonektivnog iscjeljivanja odnosno tijekom povezivanja sa spektrom energije, svijestlosti i informacije koje nazivamo Rekonektivno iscjeljivanja.

Pročitaj više...

Meditacija s frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja (Vol2)

31. listopada 2020. - Svemir Kovač
Sa ovom meditacijom možete doživjeti kakvo je iskustvo konekcije sa frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja. Uživajte! Ako poželite da prodjete kroz iskustvo individualne sesije Rekonektivnog iscjeljivanja...

Pročitaj više...

Kako se pripremiti za sesiju rekonektivnog iscjeljivanja

15. listopada 2020. - Svemir Kovač
Za sesiju Rekonektivnog iscijeljivanja nije potrebna posebna priprema.
Bilo bi dobro da na sesiju dodjete u poziciji isčekivanja a ne očekivanja. Očekivanje znači da ste usmjereni samo na rješavanje konkretnog proglema koji želite riješiti, dok je isčekivanje pozicija otvorenosti da primite ono što je najbolje za vas u datom trenutku.

Pročitaj više...

Kako nam rekonektivno iscjeljivanje pomaže da budemo autentični i da zavolimo sebe

12. listopada 2020. - Svemir Kovač
Vaš cijeli život je iscjeljivanje jer vas vodi ka tome da se prisjetite tko ste zapravo vi - energija, svijesnost i ljubav. Prolozite kroz ovo iskustvo života na zemlji u 3D realnosti (polako skacuci u 5D realnost) upravo kako bi iskusili i ono suprotno od onoga što jeste.

Pročitaj više...

Što je rekonektivno iscjeljivanje

3. svibnja 2020. - Svemir Kovač
Rekonektivno iscjeljivanje je opipljiva energetska interakcija sa inteligencijom druge dimenzije. Pomaze nam da se vratimo u optimalno stanje balansa.

Pročitaj više...

Meditacija s frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja

1. travnja 2020. - Svemir Kovač
U Rekonektivnom iscjeljivanju ne koristimo namjeru, samo usmjerenu pažnju prema Svemiru. Sama namjera već implicira da nešto nemamo i namjeravamo to dostići. Dok u biti mi već sve imamo, samo u ovom iskustvu omeđenom prostorom i vremenom mi toga nismo svjesni


Pročitaj više...

Portal: Izvan percepcije

30. ožujka 2021. - Isječak iz online programa Portal: osnove Rekonektivnog iscjeljivanja
Postoje stvari koje prirodno opažamo kada smo usklađeni s frekvencijama RH. Pa ipak, prečesto dopuštamo drugima da diktiraju kako stvari vidimo. Kad vam netko kaže da nešto „ne može biti istina ili bi to znanost dokazala“, ta osoba stvarno treba ponovno razmisliti.


Pročitaj više...

Portal: Pronađi, osjeti i prati frekvencije

1. travnja 2021. - Isječak iz online programa Portal: osnove Rekonektivnog iscjeljivanja
Rekonektivno iscjeljivanje je nova vibracijska stvarnost. Ona aktivira i proširuje vašu svijesnost bez upotrebe tehnike! U online tečaju Portala istražujemo razine elegantnih jednostavnih vježbi koje vam omogućavaju bolje povezivanje s frekvencijama.


Pročitaj više...

Portal: Eric i Solomon

6. travnja 2021. - Isječak iz online programa Portal: osnove Rekonektinog iscjeljivanja
U Rekonektivnom iscjeljivanju ne koristimo namjeru, samo usmjerenu pažnju prema Svemiru. Sama namjera već implicira da nešto nemamo i namjeravamo to dostići. Dok u biti mi već sve imamo, samo u ovom iskustvu omeđenom prostorom i vremenom mi toga nismo svjesni...

Pročitaj više...